Aquesta pàgina està en construcció i per aquest motiu encara falta moltes coses. De moment podeu consultar informació més actualitzada sobre els nostres gatets a les xarxes socials:

https://www.instagram.com/canigat_vallbona/

http://www.facebook.com/CanigatVallbona


En aquests moments tenim 5 gatets:


La Gina és una gateta siamesa adulta que vagava pels carrers desorientada. La vam rescatar i tot i que és molt carinyosa i tranquila, encara és bastant poruga. Està en adopció però necessita una casa amb experiència en gats ja que al principi necessitaria una mica de paciència per poder fer l’adaptació correctament. Una vegada la coneixes, t’adones que és una gateta preciosa per dins i per fora.


El Sereno és un gat taronja pelut preciós, molt bo i carinyós que va ser rescatat del carrer perquè estava molt prim. Després d’un temps de tenir-lo en acollida i que estigués tranquil, vam veure que tenia la boca malament i el vam haver d’operar per extirpar tres tumors que tenia a la boca. Està en acollida o adopció, ja està pràcticament recuperat. Tot i que és positiu en immunodeficiència, pot fer una vida completament normal.


El Thor és també un gat rescatat que rep tractament veterinari perquè té una poliatritis erosiva bastant avançada que se li ha sumat a altres patologies que encara no se n’ha pogut determinar l’origen. En aquests moments estem esperant els resultats de les darreres proves que se li han fet. Volem que es pugui recuperar i estabilitzar per poder dur una vida relativament normal en una casa i s’oblidi de la greu malaltia que el feia malviure al carrer.


La Blu i en Liam són dos germanets rescatats del carrer amb poquets dies de vida que han cresctut prenent biberó i amb molta dedicació i carinyo. Estan reservats i estem esperant que tinguin l’edat justa per poder marxar cap a les seves noves cases.


Si voleu adoptar un gat, o voleu rebre més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a miau@canigat.org o al 657 313 736 (whatsapp). Les adopcions es fan sempre amb contracte d’adopció i s’entreguen amb les primeres vacunes, xip, desparasitació interna i externa, cartilla i esterilitzats o amb compromís d’esterilització quan arribi el moment.