Per contactar amb nosaltres podeu omplir el següent formulari o bé enviar-nos un correu electrònic a l’adreça miau@canigat.org.

Estem construïnt el nostre refugi per poder atendre millor els animals, però de moment encara no tenim un espai físic i treballem mitjançant cases d’acollida.


Formulari de contacte

Denominació social: Associació Canigat Vallbona d'Anoia.

De conformitat amb el que estableix l’Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que: Les dades que ens faciliti seran utilitzades únicament amb la finalitat que l’Associació Canigat Vallbona d’Anoia pugui comunicar l’informació que se’ls hagi sol·licitat. Aquestes dades es conservaran únicament durant el temps necessari en relació amb la petició i complint amb les obligacions legals. Les dades en cap cas seran cedides a tercers. En qualsevol moment vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per correu postal o mitjançant correu electrònic a miau@canigat.org. Les seves dades podran ser comunicades a les autoritats o administracions públiques competents si és necessari pel compliment de les obligacions de l’Associació, o quan li siguin requerits, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.